Å være tvillingforeldre er heftige saker 0

For å oppsummere livet som tvillingforeldre:

1. Lite søvn
2. Mye klatring - på alt som kan klatres på
3. Lite søvn

Tvillingene minner meg om den kalde krigen, da vi lette etter spioner fra DDR og Sovjet.
De er overalt! Hele tiden!

Jeg skulle gjort mye for å få en hel natt sammenhengende søvn. Det hender vi bikker 6 timer søvn om natta, men det er stort sett 2-3 oppvåkninger underveis.

Når det skjer (rimelig sjeldent) at vi faktisk får sovet uavbrutt kan du banne på at det er sykdom rett rundt hjørnet. Som for 2 netter siden.. Vi bikket 6 timer sammenhengende, om man ikke regner med den ene gangen jeg måtte opp og bre over storesøster dyna fordi den hadde havnet på gulvet. Rimelig godt, men nå er forkjølelsen et faktum. Den ene tvillingen, Sofie, har fått feber, og surver. Regner med at Helene får det samme snart. I natt har Sofie sovet ved siden av oss i senga - vi vet ikke hvordan de reagerer dersom feberen tar overhånd, med tanke på feberkramper, så det er best å være på den sikre siden.

Til å være kjørt slik på felgen som hun er, så er mamma'n superflink. Når jeg skal på jobb er det hun som tar det meste når noen er syke og tufsete. Uten henne hadde dette gått rett åt skogen. Hun fortjener en påskjønnelse, men som mange andre fedre har jeg et stort forbedringspotensiale når det kommer til dette.

 

På onsdag fikk vi forresten mail fra barnehagen som storesøster går i at både Sofie og Helene fikk plass fra august! Så vi venter i spenning til vi kan svare "JA!" når bydelen sender ut offisielt tilbud!

 

#tvillinger #sove #søvn #DDR #Sovjet #spioner #klatring #barnehage #barnehageplass

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Far til tre

30, Oslo

Jeg er en mann på 30 som bor i Oslo, men kommer fra periferien. Gudbrandsdøl med en blendende dialekt som blogger om mye ymse.

Kategorier

Arkiv

hits